Warning: Use of undefined constant gallery - assumed 'gallery' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/6/3/f/kronogard.com/httpd.www/wp-content/plugins/flexible-lightbox/flexible-lightbox.php on line 204 Konferens « Kronogård Vildmark

Konferens

KRONOGÅRD
0928-500 80
boka@kronogard.com


Logi från timmerkoja till välutrustade elstugor. Totalt 86 bäddar

Välj det boende som passar era behov. Enkel-, dubbel eller flerbäddsrum, utifrån era önskemål sätter vi ihop ett boendealternativ som passar ert sällskap.

Goda konferensmöjligheter

För att tillfredställa er grupps behov kan vi erbjuda personliga konferensmöjligheter i direkt samband med ert boende eller en änkom konferenslokal med tillgång till projektor och internet.

Kök med Lappländska råvaror

Allt från rak husmanskost till absolut lyx med löjrom och renfilé, det ni vill ha gör vi vårt bästa för att leverera.

Luncher och middagar i Vildmarken

Stekt Suovas och Pannkaka är sällan så god som vid elden efter en lång dag skoter och/eller på pimpelisen.

Fiske i inplanterade och självföryngrande sjöar

Kronogårdsområdet består av ca 260sjöar, varav ca 125 har planterats i. Det finns alltså en hel del att välja bland. Som företagsgrupp kan ni även pröva fiskelyckan i en sjö där vi gjort allt för att höja era chanser till god fiskelycka.

Kanot- och båtuthyrning

Rekreation, samarbete eller ökade chanser till fiskelycka. Anledningarna till att hyra båt eller kanot är många.

Vandra i Norrländsk urskog

Kronogårds Fjällurskogsreservat är en upplevelse i sig. Orörd vildmark i ett unikt område, format av dödisgropar från tiden då inlandsisen drog sig tillbaka. Det hittar du inte på många platser idag.

Polcirkeltur på snöskoter

Passa på att passera polcirkeln med snöskoter vid ert besök i Kronogård, kombinera det med en Vildmarkslunch bestående av stekt Pannkaka, Suovas (rökt renkött) och lingonsylt.

Skotersafaris, halv- och flerdagsturer

Upplev naturen från snöskoter, ett svårslaget sätt att ta sig långt ut i vildmarken. Kombinera det med fiske, luncher, middagar och övernattningar i vildmarken.

Hundspann

Ett naturnära sätt att uppleva vildmarken som garanterat får dig att känna dig levande.

Skidor, längd- och utförsåkning i närliggande Kåbdalis skidanläggning

Med två ankarliftar, en sittlift och en uppsjö av nedfarter av varierande svårighetsgrader erbjuder Kåbdalis skidanläggningar utförsåkning av högsta kvalité, endast 1,5mil från Kronogård. Varför inte ta en tur i längdspåret från toppen, det bjuder garanterat på vackra vyer och branta backar.

Skytte

Lerduveskytte med hagelvapen eller precisionsskytte med luft- eller salongsgevär. Utmana varandra i en underhållande tävlingsform där man ofta förvånas över resultaten.

Tävlingar och upptåg

Tre- eller Femkamp, Snöskulpturer, Körslag, Skoterbanor eller Luftgevärsskytte. Hör av er så ska vi efter bästa förmåga sätta ihop uppdrag som lockar till en hel del skratt och engagemang.

Jakt på småvilt och högvilt, 5500 ha

Kronogårds biotop innehåller goda jaktmöjligheter på de flesta norrländska viltsorter som Älg, Björn, Skogsfågel, Hare, Räv och Mård. Tidig höst kan även Kronogårds många sjöar och myrar innehålla sjöfågel och gäss. Hör av dig så kan vi tala mer om hur jakt hos oss arrangeras.

Lugn, stillhet och tid för varandra

Vi kan även erbjuda er en garanterat aktivitetsfri vistelse i absolut lugn och ro.

KRONOGÅRD
0928-500 80
boka@kronogard.com