Stugor

Alla våra stugor ligger nära reception, restaurang och konferensbyggnaden. Vi har fyra stycken 4-bäddars stugor och tre stycken 6-bäddars stugor. Vi har dessutom ett stort hus som kallas Kronojägarn.

*Bokar du både övre och nedre våning i Kronojägaren reduceras priset med 15 % efter bokning. Gäller endast dessa våningar.

Restaurangen är för tillfället stängd på grund av covid-19, övrig verksamhet pågår som vanligt.

Klicka här för att boka boende

Kronojägarn – Nedre våning

10 bäddar, två sovrum. Det ena sovrummet har tre våningssängar och det andra har en våningssäng samt två enkelsängar. Den nedre våningen har ett större allrum, kök med ugn och spis, dusch, wc samt öppen spis.

Kronojägaren – Övre våningen

6-8 bäddar. Den övre våningen består av två mindre lägenheter. Båda lägenheterna har ett mindre kök samt kylskåp. Den ena lägenheten har ett sovrum med en 140 cm säng och en bäddsoffa för två personer i allrummet. Den andra lägenheten har ett sovrum med två enkelsängar och två enkelsängar i allrummet. Båda lägenheterna delar på samma dusch och wc.

Maunalis

6 bäddar, två sovrum. Det ena sovrummet har två enkelsängar och det andra har en våningssäng samt två enkelsängar. Stugan har ett mindre kök, dusch och wc.

Jåstem

6 bäddar, två sovrum. Det ena sovrummet har två enkelsängar och det andra har två våningssängar. Stugan har ett mindre kök, dusch och wc.

Råvevare

4 bäddar, två sovrum med två enkelsängar i vardera. Stugan har ett mindre kök, dusch och wc.

Rahanåive

6 bäddar, två sovrum. Det ena sovrummet har två enkelsängar och det andra har en våningssäng samt två enkelsängar. Stugan har ett mindre kök, dusch och wc. Denna stuga är den enda med ugn.

Vägkojan

4 bäddar, ett sovrum. Sovrummet har två våningssängar. Stugan har ett mindre kök, dusch, wc och öppen spis.

Svalbo

4 bäddar, ett sovrum. Sovrummet har två våningssängar. Stugan har ett mindre kök, wc och öppen spis. Dusch finns i servicehuset intill.

Bagarstugan

4 bäddar, sovrum och allrum är ett och samma rum. Stugan har två våningssängar ett mindre kök, dusch, wc och öppen spis.