Våra stugor
Våra stugor

Stugor

Alla våra stugor ligger nära reception, restaurang och konferensbyggnaden. Vi har tre stycken 4-bäddars stugor och tre stycken 6-bäddars stugor.

Våra stugor

I 6-bäddars stugorna finns det två sovrum varav två sängar i det ena rummet och fyra i det andra. I 4-bäddars stugorna sover alla i samma rum som allrummet.

Stugorna har wc/dusch och ett utrymme att umgås i med bord och stolar. Alla våra stugor samt lägenheter har ett mindre kök med kyl och utrustning samt kaffebryggare för den väldigt morgonpigga.

Stuga nr 1 & 2

Stuga 1 Maunalis (6p)

Har två sovrum. Det ena sovrummet har två sängar och det andra har en våningssäng och två enkelsängar. I det gemensamma utrymmet finns det bord och stolar, två fåtöljer och ett utrustat mindre kök med två plattor, fläkt, mindre fristående kyl. Dusch/wc.

1400:-/dygn

Stuga nr 1 & 2

Stuga 2 Jåstem (6p)

Har två sovrum. Det ena har två enkelsängar. Det andra har två våningssängar.

I det gemensamma utrymmet finns det utrustat mindre kök med två plattor, fläkt, mindre kyl. Bord. och stolar och även en tre-sits soffa. Dusch/wc

1500:-/dygn

Stuga nr 3

Stuga 3 Råvevare (4p)

Har två sovrum med två enkelsängar i vardera. I det gemensamma utrymmet finns det utrustat mindre kök med två plattor, fläkt, mindre kyl. Dusch/wc. I allrummet utöver det mindre köket samt köksmöbler så finns en 3 sits-soffa.

1600:-/dygn

Stuga nr 4

Stuga 4 Rahanåive (6p)

Har två sovrum med två bäddar i det ena och i det andra finns en våningssäng och två enkelsängar. Denna stuga är den enda med ugn. I det gemensamma allrummet finns en 3-sitssoffa samt bord och stolar.

1800:-/dygn

Stuga

Stuga 5 Vägkojan (4p)

Vägkojan har ett mindre sovrum med två våningssängar. Ett vardagsrum med fåtöljer. Ett utrustat mindre kök med två plattor, fläkt, mindre kyl och bord och stolar. Dusch/wc.

1200:-/dygn

Stuga

Bagarstugan (4p)

Har våningssängar i ett och samma rum som är allrummet med det mindre köket samt stolar och bord men har en öppen spis att elda i. Wc/dusch

1400:-/dygn

Alla våra boenden har följande: Dusch/wc, mindre kök med två plattor, kaffebryggare, micro, mindre kyl, bord och stolar, bestick och porslin, glas, koppar, vinglas och kastrull/stekpanna, diskmedel och disktrasor, slevar och stekspade mm.

Priser

 

Stuga Storlek (m²) Antal bäddar Antal sovrum Anmärkning Pris
Maunalis (stuga 1) 48 6 2 Direktel med styrning. 1400:-/dygn
Jåstem (stuga 2) 48 6 2 Direktel med styrning. 1500:-/dygn
Råvevare (stuga 3) 48 6 2 Direktel med styrning. 1600:-/dygn
Rahanåive (stuga 4) 48 6 2 Direktel med styrning. 1800:-/dygn
Vägkojan (stuga 5) 50 6 2 Direktel med styrning. 1200:-/dygn
Bagarstugan 44 4 Direktel med styrning. 1400:-/dygn

Städning

Städar ni själva finns det angivna punkter i stugan.

Städning av stuga 500 kr/stuga
Städning av Kronojägaren 1900 kr/huset

Uteblivet städ debiteras med 600 kr/stuga, Kronojägaren debiteras 2000 kr.