Konferenslokaler

Konferens på Kronogård

En konferens måste inte äga rum i trista konferenslokaler med obekväma möbler i en stressig stad! Kronogård erbjuder unika möjligheter till lyckade sammankomster och inspirerande naturupplevelser här i Jokkmokk, Norrland. Hos oss kan ni skapa minnen för livet med hjälp av våra aktiviteter eller bara uppleva stillheten i den norrländska vildmarken.

Konferenslokal för 50-60 personer

Många företag väljer att inleda eller avrunda verksamhetsåret med en konferens och det är populärt att ha den utanför arbetsplatsen. Att byta miljöer kan vara väldigt stimulerande för kreativiteten och sammanhållningen! Vi på Kronogård hjälper er gärna att anordna er konferens och skräddarsyr den så att den passar just era behov och önskemål.

Vi kan till exempel erbjuda ett halvdagspaket där förmiddagskaffe eller eftermiddagskaffe ingår. En annan möjlighet är vårt heldagspaket som innehåller förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe, frukt, godis samt lokalhyra för konferens.

Konferenslokaler

Kronogård har två smakfullt inredda konferenslokaler som är utrustade med all den moderna utrustning som ni kan tänkas behöva. Det finns till exempel möjligheter att koppla upp sig till en storbildsskärm med högtalare och vi har projektor i båda lokalerna. Den mindre konferenslokalen har plats för upp till 24 personer och den större kan ta emot så många som 60.

Vi är flexibla och kan tillhandahålla fler av våra lokaler om så önskas. Vår restaurang kan fungera som konferenslokal för 50-60 personer och i receptionsbyggnaden finns utrymme för 15-20 personer. Här finns med andra ord resurser både för små och stora grupper.

Hos oss på Kronogård får ni rätt förutsättningar för en framgångsrik konferens med lyckade resultat. Vi är måna om att vara lyhörda för våra gäster och anpassar oss naturligtvis efter era önskemål.

Två konferenslokaler för uthyrning

Konferensaktiviteter

Det är viktigt att planera in avbrott i en konferens och det kan handla om allt från små raster till spännande aktiviteter. Se till att välja konferensaktiviteter som ger energi och ny inspiration – vi lovar att ni kommer märka att de bidrar till en positiv atmosfär! Hos oss på Kronogård kan ni sysselsätta er med teambuilding övningar som är roliga, lärorika och som stärker sammanhållningen i gruppen.

Vi vågar lova att ni kommer att hitta både fartfyllda och mer stillsamma konferensaktiviteter. På Kronogård kan vi till exempel anordna trekamp eller femkamp där ni kan ägna er åt skidstafett, pil och båge, luftgevärsskytte, yxkastning, säckhoppning, balansgång med kikare och mycket mer.

Om ni föredrar aktiviteter som är lite lugnare så rekommenderar vi bland annat fiske, jakt och vandring. Vintertid är det underbart att hyra en skoter och ge sig ut i vildmarken, antingen på egen hand eller tillsammans med en guide. Under sommaren tycker många om att hyra någon av våra båtar och koppla av med lite fiske.

Kontakt

Har du frågor om vad vi kan erbjuda när det gäller konferens? Vill du veta mer om våra konferenslokaler. Hör gärna av dig till oss via telefon eller e-post med dina funderingar och önskemål. Tillsammans kommer vi överens om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Konferensaktiviteter