Våra stugor
Våra stugor

Stuguthyrning

Pröva på att bo i vildmarken i Norrland via vår stuguthyrning! Våra mysiga stugor är väldigt trivsamma att bo i och är utrustade med allt du kan tänkas behöva för en behaglig vistelse.

Hos oss är alla välkomna! Vi hyr ut stugor till exempelvis familjer, par, kompisgäng, möhippor och svensexor, fiskare och till skidfantaster. Letar du efter ett ställe att ha kick-off på? Här hos oss på Kronogård får du oförglömliga upplevelser och chansen att vila dig i sköna sängar. Unna dig aktiviteter och naturupplevelser i Lappland – du kommer inte att ångra dig.

Kronogård Camp - Norrland

När du bor i någon av våra stugor så kan du välja mellan att laga maten själv eller att besöka vår trevliga restaurang. Där kan du inleda dagen med en ordentlig frukost och avsluta dagen med en välsmakande middag. Vi erbjuder både två- och trerätters som vi lagar med färska råvaror av högsta kvalitet. Tack vare vårt samarbete med olika lokala leverantörer kan vi erbjuda mat som är bra och klimatsmart.

Våra stugor

Våra röda trästugor är hemtrevligt inredda där vi fokuserat på att skapa så behagliga och funktionella inomhusmiljöer som möjligt. Vi har tre byggnader som innehåller fyra bäddar och tre stycken som har plats för sex sängar.

Alla stugor i vår stuguthyrning är försedda med wc och dusch, mindre kök med bland annat kaffebryggare, plattor och micro, bord och stolar samt viss köksutrustning. Vi har även utrustat varje boende med bland annat diskmedel, disktrasor, slevar och stekspade.

På Kronogård hittar ni följande stugor:

  • Stuga 1 Maunalis (för 6 personer)
  • Stuga 2 Jåstem (för 6 personer)
  • Stuga 3 Råvevare (4 personer)
  • Stuga 4 Rahanåive (6 personer)
  • Stuga 5 Vägkojan (4 personer)
  • Stuga 6 Bagarstugan (4 personer)

Kontakta oss

Är du nyfiken på vår stuguthyrning? Vill du ha mer information om stugorna eller boka boende? Du är varmt välkommen att höra av dig via telefon eller e-post. Vi ser fram emot att få hjälpa dig att hyra stuga i Jokkmokk.

Stuga 4 Rahanåive (6p)